Skip to main content

Buitenstallen

Ben je op zoek naar een stevige buitenstal, schuilstal of een systeemstal van zeer goede kwaliteit? Wij hebben de diverse mogelijkheden voor een buitenstal voor je op een rijtje gezet. Wij creeëren graag een veilige en comfortabele buitenstal voor jouw paard(en). Met voldoende frisse lucht, schaduw en bescherming tegen regen, felle zon en wind.

VDO Paardenstallen houdt altijd rekening wordt met de specifieke behoeften van het paard en de eigenaar. We ontwikkelen onze stallen zelf en kijken daarbij naar de wensen van paard en eigenaar. Bijvoorbeeld, de grootte van de stal, het aantal boxen en de specifieke uitrusting kunnen worden aangepast aan jullie specifieke behoeften. Omdat we de stallen zelf ontwerpen en ontwikkelen, kunnen we een maatwerkstal voor je maken. Ben je op zoek naar een specifieke buitenstal voor jouw paard(en)? Neem dan contact met ons op en in overleg maken we graag een passend ontwerp en voorstel.

Buitenstallen

Er zijn allerlei variaties mogelijk bij het ontwerpen en bouwen van een buitenstal. Een buitenstal kan van eenvoudig tot zeer luxe worden uitgevoerd. De buitenstallen van Van den Oetelaar zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het is tevens mogelijk om een uitschuifbare wand toe te voegen.

Meer over buitenstallen

Schuilstallen

Als je paard 24/7 in de wei staat, is het prettig dat hij af en toe te kan schuilen. Schuilstallen bieden je paard een beschutte plek tegen allerlei weersomstandigheden. De schuilstallen zijn van robuust materiaal gemaakt, waardoor de stallen lang meegaan.

Meer over schuilstallen

Systeemstallen

Wil je een complete buitenstal met dezelfde mogelijkheden en opties als een reguliere box? Dan is een systeemstal wellicht iets voor je. De systeemstal kan variëren van enkele stallen tot een volledige pensionstal en beschikt over dezelfde opties als een paardenstal. De systeemstallen zijn er in diverse soorten en maten.

Meer over systeemstallen

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal