Skip to main content

VDO Paardenstallen

Wij bieden diverse soorten boxen, buitenstallen, ramen, deuren en toebehoren aan. Stevige staalconstructies, volbad gegalvaniseerd, met bamboe of kunststof planken en in alle vormen en maten. Van basismodel box tot volledig maatwerk. Voor de professionele paardenhouderij, maar zeker ook voor je paarden aan huis. Jouw wensen staan centraal in het ontwerp, de productie en de montage van de stallen.

Onze stallen zijn echt Nederlands vakwerk, vervaardigd in onze werkplaats in Schijndel en voorzien van de hoogste kwaliteitskeurmerken.

Maak een afspraak

Al onze stallen kunnen op maat gemaakt worden. Wij maken alle onderdelen zelf en kunnen ze dus leveren in bijna alle gewenste afmetingen. Met veel verschillende keuzes aan zijwanden, deuren en ramen.

Maak een afspraak

Bouwen op locatie

Bij VDO Paardenstallen hebben we een apart team dat op locatie stallen bouwt. Wat we samen bedacht en uitgetekend hebben, wat we in onze werkplaats gemaakt hebben, komen zij op de gewenste plek in elkaar zetten. We rijden heel Nederland door en hebben jarenlange ervaring met alle situaties die je ter plekke tegen kunt komen.

Tevreden?

Als de stallen een tijdje staan en de paarden er hun plek hebben gevonden, komen we graag nog een keer langs. Om het verhaal te horen over jou en je paarden, te horen hoe het proces voor je verlopen is en om mooie foto’s te schieten van de stallen en de paarden. Alleen als jij dat ook leuk vindt, natuurlijk.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vdo-paardenstallen.nl