Skip to main content

Paardenstallen toebehoren

Ben je op zoek naar degelijke toebehoren voor je paardenstal? Wij hebben diverse toebehoren in ons assortiment waaronder behandelboxen, dekbokken, dekenbeugels, wasplaats- en paddockwanden.

Wij hebben onze producten voor je op een rijtje gezet zodat je een overzicht krijgt van de mogelijkheden. Staat er niet bij wat je zoekt? Neem dan contact met ons op en in overleg maken wij een passend ontwerp en voorstel.

Maatwerk stallen

Al onze stallen kunnen op maat gemaakt worden. Wij maken alle onderdelen zelf en kunnen ze dus leveren in bijna alle gewenste afmetingen. Met veel verschillende keuzes aan zijwanden, deuren en ramen.

VDO Paardenstallen - Behandelbox

Behandelboxen

Een degelijke behandelbox zodat je een paard goed en veilig kunt (laten) behandelen is op iedere stal onmisbaar. De materialen van de behandelbox zijn erg stevig en kunnen tegen een stootje.

Meer over behandelboxen

Wasplaatsen

De wasplaats is bij uitstek geschikt om je paard te wassen, zadelen en/of te poetsen. Onze wasplaatsen beschikken over wanden waardoor je het paard veilig en verantwoord kunt vastzetten.

Meer over wasplaatsen
VDO Paardenstallen India - Aniek - Stalramen - 03457

Stalramen

Stalramen geven licht, lucht en leven in een stal. Bekijk de mogelijkheden voor vaste ramen, draairamen en draai-kiepramen.

Meer over stalramen
VDO Paardenstallen - Aniek - 03499v

Staldeuren

Ook als het gaat om deuren bieden we veel mogelijkheden. Schuifdeuren en draaideuren voor de stallen, maar ook speciaal verstevigde deuren voor de zadelkamer.

Meer over staldeuren
VDO Paardenstallen - Toebehoren

Paddocks

Om je paard op een verantwoorde manier zijn dagelijkse (vrije) beweging te geven, is een paddock bij uitstek geschikt. Een paddock aan de stal van je paard of een paddock op het erf.

Meer over paddocks

Dekbokken

Onze dekbok is zeer zwaar en degelijk uitgevoerd van gegalvaniseerd staal. De dekbok is eenvoudig in hoogte verstelbaar. De bok is vakkundig bekleed met duurzame vulling en soepel leer.

Meer over dekbokken

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal