Paardenstallen toebehoren

Bent u op zoek naar degelijke toebehoren voor uw paardenstal?  Wij hebben diverse toebehoren in ons assortiment waaronder behandelboxen, dekbokken, dekenbeugels, wasplaats- en paddockwanden.

Wij hebben onze producten voor u op een rijtje gezet zodat u een overzicht krijgt van de mogelijkheden.

Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en in overleg met u maken wij een passend ontwerp en voorstel.

Behandelboxen

Een degelijke behandelbox zodat u uw paard goed en veilig kunt (laten) behandelen is op iedere stal onmisbaar. De materialen van de behandelbox zijn erg stevig en kunnen tegen een stootje.

Meer over behandelboxen

Paddocks

Om uw paard op een verantwoorde manier zijn dagelijkse (vrije) beweging te geven, is een paddock bij uitstek geschikt. Een paddock aan de stal van uw paard of een paddock op het erf.

Meer over paddocks

Wasplaatsen

De wasplaats is bij uitstek geschikt om uw paard te wassen, zadelen en/of te poetsen. Onze wasplaatsen beschikken over wanden waardoor u uw paard veilig en verantwoord kunt vastzetten.

Meer over wasplaatsen

Dekbokken

Onze dekbok is zeer zwaar en degelijk uitgevoerd van gegalvaniseerd staal. De dekbok is eenvoudig in hoogte verstelbaar. De bok is vakkundig bekleed met duurzame vulling en soepel leer.

Meer over dekbokken

Voerbakken

Kiepbare voerbakken

Draaibare voerbakken

Hooiruiven

Scheidingswanden

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal