Skip to main content

Paardenstallen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, duurzame paardenstal? Wij bieden diverse soorten stallen aan van zeer goede kwaliteit. Stevige staalconstructies, met bamboe of kunststof planken en in alle vormen en maten. Van basismodel box tot luxe maatwerk fronten.

Bekijk hieronder de modellen die wij hebben en de keuzes die je daarbij kunt maken. Heb je andere wensen? Neem contact met ons op en wij maken graag een ontwerp en voorstel voor je.

Modellen van VDO Paardenstallen

Golf

VDO Paardenstallen - India

India

VDO Paardenstallen - Sierra

Sierra

VDO Paardenstallen - Lima

Lima

VDO Paardenstallen Bravo

Bravo

VDO Paardenstallen Tango

Tango

VDO Paardenstallen Romeo

Romeo

Tijdelijke stalling voor je paard

Het bouwen van nieuwe stallen, maar ook het verbouwen van paardenstallen kan ervoor zorgen dat je tijdelijk op zoek bent naar een alternatief voor de stalling van je paard(en). We hebben hiervoor enkele concoursboxen van 3 bij 3 meter op voorraad. Tegen een schappelijk weektarief kun je deze stallen tijdelijk huren, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe stallen zo snel mogelijk klaar voor gebruik zijn! De concoursboxen zijn eenvoudig op te bouwen en af te breken.

Ben je op zoek naar een noodopvang voor je paarden? Door brand, stormschade of andere onvoorziene situaties? Dan helpen we je met deze boxen ook graag vooruit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tijdelijke stalling

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vdo-paardenstallen.nl