Skip to main content

Systeemstallen

Wil je een complete buitenstal met dezelfde mogelijkheden en opties als een reguliere box? Dan is een systeemstal wellicht iets voor je. De systeemstal kan variëren van enkele stallen tot een volledige pensionstal en beschikt over dezelfde opties als een paardenstal. Een voordeel van systeemstallen is dat deze erg onderhoudsvrij én makkelijk uit te breiden zijn. Je kunt de systeemstal zelfs afbreken, verplaatsen en weer opbouwen. Handig als je nog verder toekomstplannen voor jouw stalling hebt.

VDO Paardenstallen biedt systeemstallen in diverse soorten en maten aan en kan zelf een maatwerk-systeemstal maken voor je. We gaan graag met je in overleg voor een passend ontwerp en voorstel. Je kunt daarvoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Buitenstallen

Er zijn allerlei variaties mogelijk bij het ontwerpen en bouwen van een buitenstal. Een buitenstal kan van eenvoudig tot zeer luxe worden uitgevoerd. De buitenstallen van Van den Oetelaar zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het is tevens mogelijk om een uitschuifbare wand toe te voegen.

Meer over buitenstallen

Schuilstallen

Als je paard 24/7 in de wei staat, is het prettig dat hij af en toe te kan schuilen. Schuilstallen bieden je paard een beschutte plek tegen allerlei weersomstandigheden. De schuilstallen zijn van robuust materiaal gemaakt, waardoor de stallen lang meegaan.

Meer over schuilstallen

Binnenstallen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, duurzame binnenstal? Wij bieden diverse soorten stallen aan van zeer goede kwaliteit. Stevige staalconstructies, met bamboe of kunststof planken en in alle vormen en maten. Van basismodel box tot luxe maatwerk fronten.

Meer over binnenstallen

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal