Skip to main content

Schuilstallen

Als je paard 24/7 in de wei staat, is het prettig dat hij af en toe kan schuilen. Bij stromende regen, extreme hitte, tegen insecten óf tegen de sneeuw. In ieder seizoen toont een schuilstal in de weide zijn waarde: een beschutte plek voor jouw paard(en) tegen allerlei weersomstandigheden. Onze schuilstallen zijn van robuust materiaal gemaakt en gaan lang mee.

Niet in iedere weide mag zomaar een schuilstal geplaatst worden. Daar zijn onze verplaatsbare schuilstallen een uitkomst: eenvoudig én vergunningsvrij te plaatsen. Wil je hier meer over weten? Bel ons dan eens op! We vertellen graag meer over de mogelijkheden en voordelen van een verplaatsbare schuilstal.

Buitenstallen

Er zijn allerlei variaties mogelijk bij het ontwerpen en bouwen van een buitenstal. Een buitenstal kan van eenvoudig tot zeer luxe worden uitgevoerd. De buitenstallen van Van den Oetelaar zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het is tevens mogelijk om een uitschuifbare wand toe te voegen.

Meer over buitenstallen

Systeemstallen

Wil je een complete buitenstal met dezelfde mogelijkheden en opties als een reguliere box? Dan is een systeemstal wellicht iets voor je. De systeemstal kan variëren van enkele stallen tot een volledige pensionstal en beschikt over dezelfde opties als een paardenstal. De systeemstallen zijn er in diverse soorten en maten.

Meer over systeemstallen

Binnenstallen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, duurzame binnenstal? Wij bieden diverse soorten stallen aan van zeer goede kwaliteit. Stevige staalconstructies, met bamboe of kunststof planken en in alle vormen en maten. Van basismodel box tot luxe maatwerk fronten.

Meer over binnenstallen

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal