Skip to main content

Buitenstallen

Er zijn allerlei variaties mogelijk bij het ontwerpen en bouwen van een buitenstal. Een buitenstal kan van eenvoudig tot zeer luxe en van groot tot klein worden uitgevoerd. De buitenstallen van Van den Oetelaar zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Het is tevens mogelijk om een uitschuifbare wand toe te voegen.

Buitenstallingen bieden paarden de mogelijkheid om te profiteren van de frisse lucht, zon en beweging. Het is belangrijk om er zeker van te zijn dat de buitenstal veilig en comfortabel is voor het paard, met voldoende schaduw en bescherming tegen slecht weer zoals regen en wind. Bij het ontwerpen van een buitenstal voor paarden moeten er verschillende factoren in overweging worden genomen. De grootte van de stal en het aantal paarden moeten worden bepaald, evenals de locatie van de stal en de beschikbaarheid van weiden en drinkwater.

Een goed ontworpen buitenstal moet voorzien zijn van de juiste uitrusting, zoals voer- en waterbakken en correcte stalwanden. Het is belangrijk om regelmatig te inspecteren of de buitenstal nog in goede staat is en of er aanpassingen nodig zijn om het comfort en de veiligheid van het paard te waarborgen.

Heb je een specifiek idee voor een buitenstal? Neem dan contact met ons op en in overleg maken we graag een passend ontwerp en voorstel.

Schuilstallen

Als je paard 24/7 in de wei staat, is het prettig dat hij af en toe te kan schuilen. Schuilstallen bieden je paard een beschutte plek tegen allerlei weersomstandigheden. De schuilstallen zijn van robuust materiaal gemaakt, waardoor de stallen lang meegaan.

Meer over schuilstallen

Systeemstallen

Wil je een complete buitenstal met dezelfde mogelijkheden en opties als een reguliere box? Dan is een systeemstal wellicht iets voor je. De systeemstal kan variëren van enkele stallen tot een volledige pensionstal en beschikt over dezelfde opties als een paardenstal. De systeemstallen zijn er in diverse soorten en maten.

Meer over systeemstallen

Binnenstallen

Ben je op zoek naar een kwalitatieve, duurzame binnenstal? Wij bieden diverse soorten stallen aan van zeer goede kwaliteit. Stevige staalconstructies, met bamboe of kunststof planken en in alle vormen en maten. Van basismodel box tot luxe maatwerk fronten.

Meer over binnenstallen

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal