Skip to main content

Vakantie bij Beringerzand

Horseback holidays

De broers Onno en Marc Ludin hebben een schitterende camping in het noorden van Limburg met de naam Recreatiepark Beringerzand. Het is een camping, maar het is ook een vakantiepark, op een oud kloostercomplex. En nu kun je ook je paard meenemen als je hier op vakantie gaat. Onder de naam Horseback Holidays bieden ze acht ruime stallen, een stapmolen, een round pen, een ruime buitenbak, een paddock paradise en mooie mogelijkheden voor buitenritten vanaf de camping. Je mag het dus rustig ook een vakantie noemen voor je paard.

Paardenstal Golf

De stallen van camping Beringerzand zijn van het type Golf. Met maatwerk en zelf gebouwd door het team van Onno en Marc, die alles op hun vakantiepark in eigen beheer bouwen.

Meer over Golf

Zicht, licht en lucht

Het hele gezin bij Onno heeft affectie met paarden. De ervaringen die ze met eerdere stallen gehad hebben, maakte dat ze voor het complex op het recreatiepark een duidelijk idee hadden. En dat idee hebben ze tot in de puntjes uitgewerkt. Zoals alles op het park is het in eigen beheer gebouwd. Symmetrisch, uitgelijnd en functioneel. Het maakt het een fijne plek om te zijn, want alles is logisch en ziet er keurig verzorgd uit. Zicht, licht en lucht is het credo.

Vakanties & instructieweekenden

Op vakantie met je eigen paard. Alleen of met vrienden en vriendinnen. Het is een mooie plek in het Limburgse land in de buurt van de natuurgebieden de Marisberg en de Heldense bossen. Je kunt er via een routenetwerk je ritten plannen. Andere diensten in het aanbod bij Horseback Holidays zijn de instructieweekenden in het voor- en najaar met de thema’s dressuur, springen, cross en allround.

Veel met paarden bezig

Met de shetlanders laten ze de jongste campinggasten kennismaken met paarden, waarbij de familie alle ruimte heeft om te komen kijken. Ook het paddock paradise is vanaf de camping te bereiken. Van achter een hekje. Dus je kunt komen kijken, maar de paarden en pony’s bepalen zelf of ze zin hebben in de aandacht. Je kunt het hele gezin ook tegenkomen bij de stallen. Bezig met het onderhouden, aan het rijden of met het verzorgen van een clinic. Het voelt al snel vertrouwd. Je kunt je hier thuis voelen op vakantie.

De keuzes bij Camping Beringerzand

Er is goed nagedacht over alle mogelijkheden bij de stallen op camping Beringerzand. Het dak in een hoek van meer dan twintig graden voor de zonnepanelen, een meterkast voor diezelfde zonnepanelen en het water. Zadelkasten ingebouwd in de stallen om het praktisch te houden voor de vakantiegangers die hun paard meenemen. Zelfs de verlichting is zo gemaakt dat die precies het gangpad aan de voorzijde en de hele paddock aan de achterzijde verlicht. Enkele van die keuzes:

  1. Zadelkast in de stal (voorzijde)
  2. Zadelkast in de stal (vanuit de stal)
  3. Zonnepanelen op het staldak
  4. Meterkast voor het water en de zonnepanelen
  5. Uitloop in paddocks met dubbele deuren
  6. Voerbak en hooiruif
  7. Toevoer van vers water in alle stallen

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal