Skip to main content

Schijndelse Woud Stables

Schijndelse Woud Stables

René van der Bruggen en Mascha van den Bosch hebben pensionstal ’t Schijndelse Woud overgenomen en willen onder de naam ‘Schijndelse Woud Stables’ verdergaan. Bij het Schijndelse Woud kun je terecht voor pensionstalling van paarden, springlessen en vrij oefenspringen. Op dit moment wordt de accommodatie volledig vernieuwd. In dat proces nemen we jullie graag mee.

Paardenstal Golf

In de stallen van ’t Schijndelse Woud zie je, over een tijdje, het staltype Golf terug van VDO Paardenstallen. Een model stal met hoge voorwanden, RVS sluitingen en uitschuifbare zijwanden om machinaal uit te mesten. Zoals je op de foto’s ziet, worden nu de voorbereidingen voor het monteren van de stallen getroffen. Een grote klus!

Meer over Golf

Pensionstal, springstal en meer

Schijndelse Woud Stables wordt een veelzijdig paardenbedrijf. Van pensionstal tot springstal met diverse eigen paarden en wellicht in de toekomst ook evenementen. De eerste stap is het opknappen van de huidige accommodatie. Zodat iedereen daar in de toekomst met veel plezier gebruik van kan maken. René, Mascha en zoon en dochter werken samen keihard aan het realiseren van hun paardendroom: een gezellig plek waar paarden goed verzorgd worden.

Machinaal uitmesten

Met 52 paardenstallen is machinaal uitmesten een must. René en Mascha hebben daarom voor stallen met uitschuifbare zijwanden gekozen. Dit biedt de mogelijkheid om de stallen open te schuiven en met een loader uit te mesten. Handig, snel en zorgvuldig. Alle paarden komen zo na het spelen in de weide of paddock weer in een schone stal terug.

Langzaamaan opbouwen

René en Mascha hopen dat alle stallen voor het einde van 2023 vernieuwd zijn. Dit zijn 52 stallen in totaal. Langzaamaan wordt de accommodatie aan alle kanten opgeknapt. Zelfs het woonhuis wordt verbouwd. Tot die tijd woont het gezin in een camper op het terrein. Een pittige klus, maar het eindresultaat zal het zeker waard zijn. Wij hopen in ieder geval over een tijdje hier prachtige foto’s van de nieuwe stallen met jullie te kunnen delen.

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal