Skip to main content

Zeer luxe stallen

Zeer luxe stallen

Op een prachtige locatie in Meierijstad worden veertien nieuwe stallen gebouwd. De schuur die daarvoor gebruikt wordt, wordt opgeknapt door zeer ervaren bouwvakkers. VDO Paardenstallen heeft de maatwerk stallen voor deze stalling mogen verzorgen. De stallen hebben door de hoge voorwanden met bamboe en unieke grijze coating een zeer chique uitstraling.

Paardenstal Lima

In deze zeer luxe stallen zie je, over een tijdje, het staltype Lima terug van VDO Paardenstallen. De stallen hebben hoge voorwanden met bamboe, zijwanden met bamboe, rvs-sluitingen en een grijze coating. Zoals je op de foto’s ziet, worden nu de voorbereidingen voor het monteren van de stallen getroffen.

Meer over Lima

Veertien stallen, vier wasplaatsen en twee zadelkamers

Deze stallen worden hoogstwaarschijnlijk verhuurd door de eigenaar. Daarom is de schuur in twee compartimenten opgedeeld. Ieder compartiment heeft zeven stallen, twee wasplaatsen en een eigen zadelkamer. Met een grote deur kunnen beide compartimenten met elkaar verbonden worden. Daarnaast heeft iedere stal een raam naar buiten. Door deze slimme indeling kan de schuur op diverse manieren ingezet worden binnen de paardensportbranche.

Samenwerking

De schuur is door een zeer ervaren team van bouwvakkers helemaal opgeknapt. Zij zijn nu bezig met de laatste puntjes op de i. Ondertussen zijn wij alvast gestart met de montage van de stallen. Handig, zo kunnen we snel schakelen bij vragen én zo is de schuur eerder klaar. Een slimme samenwerking waarbij we samen kijken wat wanneer handig is.

Grijze coating en bamboe planken

De keuze voor het poedercoaten na het galvaniseren van het staalwerk van de voor- en zijwanden zien we steeds vaker. Het is een wat prijzigere optie, maar de stallen zijn tegenwoordig niet meer alleen maar functioneel, het oog wil ook wat. Samen met de gecoate bamboe planken en rvs-spijlen geeft deze unieke coating de stallen een zeer chique uitstraling. De stalramen hebben dezelfde combinatie van coating en rvs-spijlen. Dat maakt het een geheel, zeker als de rvs-tegenkozijnen binnenkort ook geplaatst zijn.

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal