Skip to main content

Thuisstal van Jeslin en Quince

Thuisstallen Jeslin en Quince

Sinds kort wonen pony’s Gabbertje en Xemara in hun nieuwe stallen bij Jeslin, Quince en hun ouders aan huis. Vanaf hun prachtige plekje en kijkraampje kunnen de pony’s de oprit goed in de gaten houden. Het huis moet nog verbouwd worden, maar de stallen zijn helemaal af.

Paardenstal India

In de stallen van Jeslin en Quince zie je de India terug van VDO Paardenstallen. Een model stal met half lage voorwanden met openslaande deuren.

Meer over India

Ponyliefde

De bestaande schuur werd gebruikt om drie ponystallen te plaatsen met een half lage voorwand. Een voorwaarde van moeder Christanie was luikjes met bamboehout. Zodat buitenzijde van de stalling, na de verbouwing, goed bij de stijl van het huis past. Jeslin en Quince vinden het ontzettend leuk dat hun pony’s aan huis staan en laten maar al te graag zien wat zij er zoal mee doen. Van dressuur, springen tot voltige. In de toekomst loopt er misschien wel een veulentje bij een van de pony’s. Hier zijn ze gek op pony’s!

Stallen India

De stallen die we voor de pony’s van Jeslin en Quince gebouwd hebben, zijn van ons model India. We hebben deze stallen gebouwd in de bestaande schuur. Maatwerk is altijd mogelijk en bij elk model is veel te kiezen.

Heb jij al een idee hoe je wilt dat je stallen gebouwd worden? Wij vinden het leuk om mee te denken. Klik hieronder door naar de stallen India, die dus ook bij Jeslin en Quince staan, en bekijk de mogelijkheden.

Meer over India

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal