Skip to main content

Paardenrusthuis Klavertje 4

Paardenrusthuis Klavertje 4

Marcel en Daniëlle Aarts geven oudere paarden en pony’s een fijne plek om van hun oude dag te genieten. Paardenrusthuis Klavertje 4 in Sint-Oedenrode geeft de oudere paarden en pony’s een goede verzorging, lekker voer, veel uitloop en een omgeving waarin zij zich prettig voelen. Dat kan in kleine groepen of individueel met ruime stalling, veel uitloop en volop weidegang. Hier is het voor ‘de oudjes’ heerlijk vertoeven.

Paardenstal India

In de stallen van Marcel en Daniëlle zie je het staltype India in combinatie met voerrekken terug van VDO Paardenstallen. Dit is een maatwerk stal met lage voorwanden, voeropeningen en RVS sluitingen.

Meer over India

Nieuwe stallen in 2015

Omdat oudere paarden en pony’s vaak andere behoeften hebben dan paarden of pony’s die volop gereden worden, is aan deze stal niets standaard. In samenspraak met Marcel en Daniëlle zijn we voor de voorwanden gegaan van een mix van ons staltype India en een voerwand. Marcel en Daniëlle wilden daarnaast graag groepstallen creëren, dit hebben we mogelijk gemaakt door draaibare en uitneembare zijwanden te maken waar in de bovendelen demontabele inzetrekken in zitten. De voorwanden zijn voorzien van donkerbruine bamboe, de zijwanden van zwart kunststof. Al met al een zeer mooie stal voor een speciale functie.

Nieuwe stallen in 2023

In 2023 hebben we aan de al bestaande stallen van het Paardenrusthuis zes nieuwe stallen toegevoegd. Deze stallen zijn in dezelfde stijl uitgevoerd als de stallen die er al stonden. Zodat er een mooie eenheid op stal ontstaat. Daarnaast hebben we een constructie gemaakt om het dak van de stalling te verhogen.

Hoe worden paarden gestald?

Paardenrusthuis Klavertje 4 beschikt over individuele stalling, groepsstallen en inloopstallen. De individuele stallen zijn zeer ruim van opzet. Er is veel daglicht en veel frisse lucht. De boxen worden naar keuze opgestrooid met stro of vlas. Naast individuele boxen zijn er ook boxen voor twee of drie paarden. Overdag staan de paarden lekker op de weide, ’s nachts in een frisse box. Verder  zijn er diverse inloopstallen. De stallen zijn ruim, licht en fris. Binnen ligt er stro en is er voer en water. De paarden kunnen, wanneer ze willen, naar buiten, of naar binnen om de schaduw op te zoeken of te schuilen voor de regen.

De keuzes van Paardenrusthuis Klavertje 4

Op de boerderij van Paardenrusthuis Klavertje 4, aan de rand van het Groene Woud, krijgen paarden en pony’s een fijne oude dag in daarvoor op maatgemaakte groeps- en individuele stallen. Marcel en Daniëlle hebben gekozen voor het staltype India met voerwanden en volledige draaibare én demontabele zijwanden.
Meer keuzes van Marcel en Daniëlle zijn:

  1. Een maatwerkmix tussen India en voerwand
  2. Zwart kunststof en bruine bamboe op de voorwanden
  3. Volledig draaibare en demontabele zijwanden
  4. Losse inzetrekken voor de zijwanden
  5. Standaard draairamen met veiligheidsglas

Stallen India

De stallen die we voor Marcel en Daniëlle van Paardenrusthuis Klavertje 4 gebouwd hebben, zijn van ons model India. We hebben deze stallen gebouwd in een bestaande schuur en hebben diverse maatwerkoplossingen toegevoegd. Maatwerk is altijd mogelijk en bij elk model is veel te kiezen.

Heb jij al een idee hoe je wilt dat je stallen gebouwd worden? Wij vinden het leuk om mee te denken. Klik hieronder door naar de stallen India, die dus ook bij Familie Aarts in Sint-Oedenrode staan, en bekijk de mogelijkheden.

Meer over India

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal