Skip to main content

De Friezen van Yvonne

De Friezen van Yvonne

Een schitterend huis aan een onverhard pad in een buitengebied. Vlak ernaast een even zo idyllisch gebouw waar de drie Friese paarden van Yvonne hun stallen hebben. Ruime weides buiten en als de poort opengaat, dan rijd je zo tussen de bomen het groen in. Een klein paradijs is hier gecreëerd…

Paardenstal Sierra

Het type stal dat Yvonne heeft laten maken voor haar Friezen is de Sierra van VDO Paardenstallen. Een model stal met degelijke voorwanden met schuifdeuren.

Meer over Sierra

Het huisje van de buitenritten

Yvonne kwam vaker langs het huis gereden als ze met vriendinnen op buitenrit was. Na een praatje met de eigenaren bleek het later mogelijk om het huis over te nemen en kon ze hier met haar man gaan bouwen aan hun droomplek. Het land om het huis was jaren niet bijgehouden en maakte plaats voor weides en een heerlijke tuin. De oude schapenschuur is de bestemming geworden voor de paarden.

Drie Friezen

In de stallen staan drie Friezen. Eentje voor de opfok, eentje voor de sport en eentje die al wat ouder is en mee mag genieten op de buitenritten. “Voor we hier woonden stonden mijn paarden op een pensionstal.”, zegt Yvonne. “Nu kijk ik vanuit ons huis op de stallen en zien we de paarden in de weides lopen als we in de tuin zitten. Het verbouwen heeft een tijd geduurd, maar ik ben zo blij met het resultaat!”.

Stallen Sierra

De oude schuur waar nu de paarden staan vroeg om maatwerk als het om de stallen gaat. Met het model Sierra hebben we de ruimte zo goed mogelijk gebruikt om drie ruime stallen te maken. In de overgebleven ruimte hebben we palen geplaatst voor de wasplek, waar Yvonne ook een solarium heeft laten ophangen.

Heb jij al een idee hoe je wilt dat je stallen gebouwd worden? Wij vinden het leuk om mee te denken. Klik hieronder door naar de stallen Sierra en bekijk de mogelijkheden.

Meer over Sierra

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal