Staldeuren en stalramen

Bent u op zoek naar degelijke staldeuren en ramen waarvan de prijs belangrijk is, een staldeur met net wat andere zwaardere en nettere afwerking, of een stalraam van zeer goede kwaliteit en zeer luxe afwerking? Wij hebben verschillende staldeuren en ramen voor u op een rijtje gezet om zo een overzichtelijk beeld te geven van de verschillende mogelijkheden.

Staat er niet bij wat u zoekt? Neem dan contact met ons op en in overleg met u kunnen we een passend ontwerp en voorstel maken!

Staldeuren

Alle staldeuren worden van het luxe HOP-profiel gemaakt. Dit profiel zorgt voor een zeer fraaie en professionele afwerking. We produceren en monteren bijpassend sluit- en scharnierwerk.

Staldeuren - SchuifdeurenStaldeuren - Draaideuren

Stalramen

De stalramen beschikken altijd over een zware schuifrail en de ramen beglazen we met 331 veiligheidsglas. Daarbij zorgen we voor een professionele afwerking en u kiest zelf de wijze van montage.

Stalramen - DraairamenStalramen - Draai-kiepramen

Zadelkamerdeuren

In de zadelkamer waarborgt u waardevolle spullen. Door middel van onze sterke zadelkamerdeuren worden deze spullen goed beveiligd. Vraag naar de mogelijkheden voor meer informatie over degelijke zadelkamerdeuren!

Zadelkamerdeuren

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal