Over ons: Van den Oetelaar Paardenstallen

In 1998 startte Ad van den Oetelaar zijn eenmanszaak ‘Van den Oetelaar Metaal’, aan huis in Schijndel. Wat begon met de constructie van tuintafels en hekwerken, werd al snel uitgebreid met paardenstallen en grote metaalprojecten vanuit twee bedrijfslocaties in Schijndel.

Zoon Rob van den Oetelaar, die in 2013 in het bedrijf van zijn vader stapte, heeft het bedrijf inmiddels overgenomen. Met een team van 15 vakmensen wordt er iedere dag gewerkt aan metaalprojecten van hoogstaande kwaliteit. Het ontwerp en de productie van paardenstallen is een aparte tak geworden: Van den Oetelaar Paardenstallen.

Van den Oetelaar Paardenstallen biedt diverse soorten boxen, buitenstallen, ramen, deuren en toebehoren aan. Stevige staalconstructies, volbad gegalvaniseerd, met bamboe of kunststof planken en in alle vormen en maten. Van basismodel box tot volledig maatwerk. Voor de professionele paardenhouderij, maar zeker ook voor uw paardenhobby aan huis. Uw wensen staan centraal in het ontwerp, de productie en de montage van de stallen.

De stallen van Van den Oetelaar zijn echt Nederlands vakwerk, vervaardigd in onze werkplaats in Schijndel en voorzien van de hoogste kwaliteitskeurmerken.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal