Skip to main content
SEO

Concoursboxen: tijdelijke stalling voor je paard

By 2 februari 2023februari 7th, 2023No Comments

Concoursboxen

Ben je op zoek naar tijdelijke stallingsmogelijkheden voor jouw paard(en)?  Bijvoorbeeld tijdens verhuizing, renovatie van je eigen stallen of als tijdelijke opvang nodig is tijdens wedstrijden, evenementen of bij ziekte? Dan helpt VDO Paardenstallen je graag verder. Wij hebben diverse concoursboxen van 3,5 bij 3,5 meter op voorraad. Tegen een schappelijk weektarief kun je deze stallen tijdelijk huren. Bijvoorbeeld terwijl wij ervoor zorgen dat jouw nieuwe stallen zo snel mogelijk klaar zijn. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat de tijdelijke stalling voor jouw paarden comfortabel, hygiënisch en veilig is. De concoursboxen zijn eenvoudig op te bouwen en af te breken en kunnen in vrijwel iedere open ruimte geplaats worden.

Neem contact op

Noodopvang paarden

Ben je op zoek naar een noodopvang voor je paarden? Door brand, stormschade of andere onvoorziene situaties? Dan helpen we je met deze boxen ook graag vooruit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Concoursboxen wedstrijden en evenementen

Concoursboxen zijn speciaal ontworpen stallingen voor paarden die deelnemen aan wedstrijden of concoursen. Deze boxen zijn eenvoudig op te bouwen en af te breken. Daarnaast moeten concoursstallingen voldoen aan specifieke eisen, zoals bijvoorbeeld voldoende ruimte en ventilatie. De boxen moeten ook voldoende beveiligd zijn om loslopende paarden te voorkomen. VDO Paardenstallen kiest ervoor om de concoursboxen niet te verhuren aan wedstrijdorganisaties en/of evenementorganisaties.

Quarantaine stallen

Quarantainestalling… helaas is het soms nodig. Bij ziektes zoals droes en het rhino virus bijvoorbeeld. Zieke en besmette paarden worden in een apart stalgebouw ondergebracht. Dit kan een loods of tent zijn met concoursboxen die dan dienen als quarantaineboxen. Dit is nodig om te voorkomen dat de ziekte zich verspreidt naar andere paarden. Quarantainestalling moet schoon en hygiënisch zijn en er moet voldoende afstand tussen de boxen zijn om verspreiding van de ziekte te voorkomen.

Heb je onverwachts quarantaineboxen nodig? Dan denken we graag met je mee. Onze concoursboxen van 3,5 bij 3,5 zijn eenvoudig op en af te breken en kunnen tegen een schappelijk tarief gehuurd worden.

Neem contact op

Contactgegevens

van den Oetelaar Paardenstallen
Nobelweg 2B
5482 NN  Schijndel

+3173 547 7497
info@vandenoetelaar-metaal.nl

De paardenstallen zijn producten van:
van den Oetelaar Metaal

van den Oetelaar Metaal